Aanvullingen Hoeilaart

Belangrijk! Routewijziging! Enkele wegen zijn afgesloten of hebben een privékarakter gekregen. Waar in de tekst 'Bieststraat' staat, wordt de routebeschrijving als volgt: 'Volg de Bieststraat tot op het einde. Neem daar de Vlietstraat naar links en verderop de Galgenbergstraat weer naar links. Blijf eerst de Galgenbergstraat en daarna de Mollekensstraat volgen (voorbij het Mollekensveld) tot je op een kasseiweg komt. Daar ga je rechts naar omlaag. Vanaf hier geldt weer de tekst in het boekje vanaf "Beneden aan de Grote Molenweg..."

Opdracht 11 is niet meer te vinden in Herent. Was de hond echt al te oud om er nog een vraag over te stellen? Wie zal het zeggen? Een punt is veroverd door iedereen...

Ook afbeelding 16 wordt onder handen genomen. Het lijkt wel of ze in Winksele aan de grote schoonmaak bezig zijn. De deur is niet meer te vinden en dus hoeven jullie niet meer te zoeken naar het jaartal. Puntje cadeau. Eens te meer!

De tattooshop heeft zijn naalden definitief opgeborgen in Winksele. Misschien worden ze nu gebruikt voor vaccinatie? In elk geval hoeven jullie niet meer te zoeken naar opdracht 17.

En jullie krijgen nog een oplossing cadeau voor wandelzoektocht Herent. Dit bordje (bij vraag 19) heeft blijkbaar een meer weerbestendige omgeving opgezocht. Of jullie het nu invullen of niet, het punt krijgen jullie sowieso!

Foto 20 is uit het straatbeeld verdwenen. Het hert is terug naar zijn heimat, zo vermoeden we. Puntje cadeau voor iedereen!

Door de routewijziging valt ook opdracht 25 weg. De oplossing kan niet worden gevonden zonder op privéterrein te gaan en dat is uiteraard nooit de bedoeling.

De madonna van opdracht 33 heeft haar voetstuk verlaten en veiligere oorden opgezocht. Daarmee trakteert ze iedereen op een extra punt.

En met het vogelkastje verdwijnt ook opdracht 35 uit de Herentse zoektocht. Herent wordt stilaan een veel te makkelijke zoektocht op die manier, want jullie krijgen nu echt wel veel puntjes cadeau...