Aanpassingen Huldenberg

Belangrijk! Routeverduidelijking!


Er zijn blijkbaar problemen om van knooppunt 249 naar knooppunt 250 te gaan. In feite moet je van knooppunt 249 eerst naar knooppunt 263 en vandaar naar knooppunt 250.

Je kunt ook onderstaande uitleg volgen.

Neem bij knooppunt 249 het pad door het bos naar rechts en volg dat tot je op een asfaltweg komt. Op die asfaltweg sla je linksaf en zowat honderd meter verder kom je rechts van de weg bij een perceel van de watergroep dat omheind is met een groene draadafsluiting. Neem voor die afsluiting rechts het onverharde pad. En vanaf hier volg je opnieuw de routebeschrijving in het boekje, want zo kom je uit bij knooppunt 251.

Let op: de route verandert niet! De kaartjes zijn nog altijd correct, maar de routebeschrijving wordt aangepast.


Opdracht 31 is gevlogen. Je moest kloppen, want de bel deed het niet (meer). En toen de muur geverfd werd, mochten de vogeltjes met de bel de wijde wereld in om nooit meer terug te komen. Een gratis punt voor iedereen!

Voor opdracht 33 vragen we naar een huisnummer. Als je dat niet direct vindt op het betrokken huis, dan kun je het zeker afleiden uit de aanpalende huisnummers.

Bij opdracht 37 vragen we naar het aantal, maar we beperken die vraag tot het aantal in de gevel langs de straatkant. Om te voorkomen dat te zeer wordt ingebroken op de privacy van de bewoners.