Aanpassingen Halle

Park opnieuw toegankelijk - routeaanpassing valt weg: Het parkje bij het woonzorgcentrum is niet langer tijdelijk afgesloten voor wandelaars. Je kunt de route dus opnieuw lopen, zoals ze in het boekje en op RouteYou staat.


Routeverduidelijking: De Willemskaai in de routebeschrijving in het boekje moet je lezen als de Willamekaai. Zo heet die straat namelijk in het echt.


En in de routebeschrijving mag je bij regel 9 het zinnetje 'Je komt bij wandelknooppunt 390.' gewoon weglaten. Het bordje van het wandelknooppunt is weg, maar ook zonder de verwijzing naar de knooppunt klopt onze routebeschrijving volledig. Dus niet zoeken naar knooppunt 390!

Opdracht 32 verdwijnt even uit het straatbeeld, omdat de prachtige glasramen gerestaureerd worden. Maar de eigenares van die glasramen was zo vriendelijk en attent om ons te laten weten dat ze een foto van het glasraam achter het raam zal hangen. De opdracht verdwijnt dus niet, want de oplossing kan dankzij de attente mevrouw nog altijd gevonden worden. Waarvoor van harte dank bij deze!

Opdracht 26 heeft een nieuw kleurtje gekregen. Het ziet er nu eerder uit zoals hierboven en het huisnummer zou ook overschilderd zijn. Uit de huisnummers van de naastliggende panden kun je ook het (onpare) huisnummer van dit pand afleiden. De eigenaar heeft beloofd het huisnummer binnenkort weer op de gevel aan te brengen. Ben je echt niet zeker, dan mag je ook de naam van het etablissement vermelden in plaats van het huisnummer.