Aanvullingen Kampenhout

Toch nog even met een beetje nadruk herhalen: het is NIET de bedoeling dat jullie iemands eigendom betreden, bewoners storen of foto's maken van mogelijk gevoelige gegevens, zoals een naam of een adres. Alles is te zien van op de openbare weg. Hou het fijn voor iedereen en blijf dus uitsluitend op de openbare weg, aub!!!

Op vraag 6 zijn twee verschillende antwoorden mogelijk, te vinden op twee verschillende plekken, trouwens. Ze worden allebei goed gerekend, maar één antwoord volstaat uiteraard.

Het engeltje van vraag 18 heeft ofwel de ijlere lucht van het hemelse zwerk opgezocht of is - aannemelijker - aan het verstikken achter de weelderige gevelbegroeiing. In elk geval niet langer te traceren voor het blote oog en dus een gratis punt voor alleman! Tournée zénérale!

De katten van vraag 27 zijn niet krols op zoek naar partners van het andere geslacht. Ze zijn er nog, maar ze zijn minder zichtbaar. Laat ons zeggen dat ze 'beter beschut' of 'sterker afgeschermd' zijn. Mensen met een grootte vanaf +/- 1,75 m kunnen ze nog probleemloos ontwaren, net als mensen met een scherpe 'verre blik'. En met wat bijbehorende beweeglijkheid kun je ze dan ook tellen, zeker ook zonder op privéterrein te komen, want daar zijn we aan gehecht.