Aanvullingen Kampenhout

Toch nog even met een beetje nadruk herhalen: het is NIET de bedoeling dat jullie iemands eigendom betreden, bewoners storen of foto's maken van mogelijk gevoelige gegevens, zoals een naam of een adres. Alles is te zien van op de openbare weg. Hou het fijn voor iedereen en blijf dus uitsluitend op de openbare weg, aub!!!

Op vraag 6 zijn twee verschillende antwoorden mogelijk, te vinden op twee verschillende plekken, trouwens. Ze worden allebei goed gerekend, maar één antwoord volstaat uiteraard.

Het engeltje van vraag 18 heeft ofwel de ijlere lucht van het hemelse zwerk opgezocht of is - aannemelijker - aan het verstikken achter de weelderige gevelbegroeiing. In elk geval niet langer te traceren voor het blote oog en dus een gratis punt voor alleman! Tournée zénérale!

Ondertussen is de plantengroei minder sterk aanwezig en krijgt het engeltje opnieuw licht en lucht, maar de vraag blijft wel geannuleerd, want niet iedereen heeft het engeltje op elk moment kunnen vinden.

De katten van vraag 27 zijn niet krols op zoek naar partners van het andere geslacht. Ze zijn er nog, maar ze zijn minder zichtbaar.

De praktijk wijst uit dat we de katten maar moeilijk kunnen tellen zonder echt bij de mensen binnen te gluren. Ook al kregen we nog geen opmerkingen van de bewoners zelf, toch annuleren we deze vraag, want we willen zeker eenieders privacy kunnen respecteren.