Aanvullingen Zaventem

Een lichte wijziging in opdracht 17. Er is hier een beetje herschikt, maar de weggelaten tekst is dezelfde als op een gelijkaardig element vlak in de buurt. Alleen staat het element uit ons boekje nu met zijn rug naar jou en kun je die tekst niet meer lezen. Maar neem dus gerust de tekst van dat andere (gelijkaardige) element.

En iets gelijkaardigs doet zich voor bij opdracht 40. Soms heeft iets eens een nieuw likje verf nodig. De opdracht blijft onaangetast, maar kijk misschien eerder uit naar een goudkleurig exemplaar?

Oeps. Haast en spoed zijn zelden goed en we hebben ons laten verrassen. Bij deze foto (opdracht 23) vroegen we naar het jaartal, maar op dat gebouw is helemaal geen jaartal te vinden. We schrappen de vraag en je krijgt het punt cadeau, maar je mag 'voor de fun' nog altijd de foto zoeken tijdens je wandeling natuurlijk...

Ook 'koterij' wordt afgebroken of deels ontmanteld, zelfs in Vlaanderen!! Foto 31 behoudt daardoor te weinig herkenningselementen en dus krijgen jullie ook dat punt cadeau!

De voordeur heeft voor een minder opvallende rol gekozen, zo blijkt. Voor foto 36 krijgen jullie het puntje cadeau...

De vogel is gevlogen. Of beter: hij blijkt van zijn voetstuk gevallen te zijn. En dus niet meer vindbaar tijdens deze zoektocht. Opdracht 38 wordt geannuleerd en het punt is binnen voor jullie!