Aanpassingen Mullem

Routeperikelen in Mullem. De wandelweg naast de kerk is tijdelijk niet toegankelijk, maar dat heeft voorlopig weinig invloed op de zoektocht. Ook restaurant Surfyr is schampavie. Het heeft een andere naam en op de koop toe is nu ook het laatste traject van de Korte Aststraat naar het centrum opgebroken wegens wegenwerken en niet meer toegankelijk. Gebruik Google en Routeyou om voor dat laatste stuk een omwegje te vinden in deze laatste dagen van de zoektocht. We controleren ook nog of er een opdracht wegvalt en zullen daarmee rekening houden bij onze beoordeling van de resultaten.

Aaah, het is wat! Gemeentebesturen die hun infoborden vervangen. Vraag 5 is niet meer te vinden in het landschap. Het antwoord ligt waarschijnlijk ergens in een vergeethoekje van een gemeentelijke werkplaats. Vraag in elk geval geannuleerd.

Om vraag 8 te kunnen beantwoorden, moest je op zoek naar deze kerel, ergens in een tuin. Er duiken steeds meer geruchten op, als zou hij verdwenen zijn. Onze controleurs ter plekke hebben evenwel nog geen uitsluitsel kunnen geven. Maar het zou natuurlijk kunnen dat hij ook het slachtoffer is geworden van de klimaatopwarming. Geen of alleen dor gras na een lange, hete zomer en dan hoef je natuurlijk het gras niet meer af te rijden. We zijn er ondertussen vrijwel zeker van dat hij schielijk is heengegaan en we annuleren dus de vraag.

En dan nog ons uiltje. We vinden het nog altijd een van de leukere vragen uit Mullem, maar we zullen breed moeten verbeteren, want we moeten verschillende nummers (of cijfers) goed rekenen vanwege de onduidelijkheid van de lettertjes. Komt goed...