Aanpassingen Sint-Anna-Pede

Opgelet! Routeweetje! Bij de doortocht langs het paadje met de drie brugjes, waar je op uitkomt na huisnummer 181 op de Roomstraat, hebben de planten een groeischeut gekregen. Kleefkruid en netels zijn niet altijd even leuk en dus heb je daar twee mogelijkheden. Ofwel zijn je benen en armen netjes bedekt en volg je probleemloos het voorgeschreven pad. Ofwel ga je een stukje verder langs de Roomstraat en neem je voorbij de bushalte links de Kerkweg. Zo kom je ook bij de groene brug met de twee groene relingen, waarvan sprake in de wegbeschrijving. 

Vraag 6 blijkt nu achter een omheining verborgen te liggen voor het voetvolk dat er nog passeert. Niet meer te vinden dus en een puntje erbovenop voor iedereen!

De opdracht van foto 12 zit nog wat meer onder de roest dan toen wij de foto namen, maar ze is nog perfect op te lossen, natuurlijk. Die overvloedige roest moet dan wel het gevolg zijn van de overvloedige neerslag van de laatste maanden...

Wij dachten dat we een siervogel hadden gefotografeerd, maar blijkbaar kan hij vliegen. Want de papegaai van opdracht 19 heeft vandaag een andere plek ingenomen in dezelfde tuin. Goed kijken dus, maar onze ara hangt er nog altijd. Hopelijk kan hij ook niet echt spreken, want dan verraadt hij misschien ook nog de oplossing?

En bij opdracht 39 is de achtergrond van de foto vandaag enigszins anders dan ten tijde van onze fotografische betrokkenheid. Wellicht komt er nog iets anders voor, maar de opdracht blijft bestaan en blijft oplosbaar.

Opdracht 27 doet wat twijfels rijzen. We rekenen hier twee huisnummers goed, omdat niet voor iedereen even duidelijk is bij welk huis deze thermometer hoort.