Aanpassingen Zichem

Bij vraag 9 ontbreekt een woordje in onze vraagstelling. De correcte vraagstelling luidt als volgt: Vul het ontbrekende woord aan: "Om de grote ... te kunnen laten passeren was hier vroeger een ophaalbrug."

Foto 13 heeft, naar wij vernemen, wat extra garnituur gekregen in de vorm van bijkomend ijzerwerk. Maar is voor wie goed uitkijkt, zeker nog goed herkenbaar in het straatbeeld.

De klomp van foto 20 is volgens onze info het slachtoffer geworden van vandalisme. Jammer natuurlijk, maar zelfs als hij nog deze zomer vervangen wordt, dan is hij even uit het straatbeeld verdwenen geweest. Puntje cadeau voor iedereen dus, want elke zoektochter moet dezelfde kansen hebben.

Foto 32. Het goede weer werkt inspirerend voor renovatie- en schilderwerken. Zo ook hier. Want het grijs is vervangen door een meer donkere variant. Nog altijd goed herkenbaar en dus nog geen gratis punten in Zichem.

Bij opdracht 40 is het blauwe plaatje verdwenen waarop je de verwijzing naar het symbool letterlijk kon vinden. Maar uit wat je ter plekke vindt, kun je nog altijd voldoende duidelijk het antwoord op de vraag afleiden. Voorlopig behouden we de opdracht dus.