Aanpassingen Bertem-Veltem

Belangrijk! Routeverduidelijking! De laatste regels van de routebeschrijving verduidelijken we even. We beginnen na 'volg verderop gewoon het pad rechtdoor'. Vanaf hier passen we de routebeschrijving aan om alle misverstanden te voorkomen.

Je vindt rechts van je pad een schuilhok/picknickplek en 10 meter verder zie je rechts de Augustijndellestraat. Volg gewoon het pad rechtdoor gedurende ongeveer 500 meter. Als je voorbij het bos bent, neem je rechts de Augustijnstraat (het plaatje is deels besmeurd - zie foto hierboven). Zo kom je bij 't Vossenhol en vanaf daar volg je opnieuw de wegbeschrijving in het boek.

Belangrijk! Routeverduidelijking! De parking van 't Vossenhol is maar langs één weg goed bereikbaar met de auto. Het best geraak je er als volgt: op de Tervuursesteenweg (N3) vind je een rotonde tussen Bertem en de E40. Sla daar richting Kortenberg en Meerbeek in. Volg de weg tot op het hoogste punt en sla daar rechtsaf, de Heerbaan in. Blijf die weg volgen tot je niet meer verder mag. De parking 't Vossenhol vind je nu op je rechterkant.

Opdracht 7 is eigenlijk niet meer te vinden. Ze is er nog wel, maar je moet ze echt weten zijn om ze te kunnen vinden. Reden? Overvloedige gras en plantengroei en bovendien ligt de opdracht een 20 meter van de route verwijderd. Zoiets dat je van ver zou zien. Ware er niet MaaiMeiNiet en de kracht van de natuurlijke groei.

Omdat de opdracht lange tijd niet of moeilijk te vinden was annuleren we de vraag alsnog. Een puntje voor iedereen dus. We zijn in een gulle bui, omdat Sinterklaas over minder dan een maand langskomt!

Het gebouw met opdracht 22 werd afgebroken en wat rest is een bouwput. De thermometer zelf blijkt nu toch mee gesloopt. Vraag wordt geannuleerd.