Aanpassingen Grimbergen

Belangrijk aandachtspunt!! Zoektochten zijn leuk en plezierig. Laat ons dat zo houden, ook voor de bewoners. Wijk nooit af van het openbaar domein, blijf weg van privédomein, gluur niet binnen, gebruik geen verrekijkers, enz. Met andere woorden: respecteer de rust en de privacy van alle bewoners. Je kunt alle opdrachten discreet oplossen vanop het openbaar domein. Maak het ons niet onnodig moeilijk en zorg ervoor dat we ook in de toekomst nog zoektochten kunnen organiseren.

Vraag 8 lijkt voor wat verwarring te zorgen. Dat verwart ons wel wat, maar we willen ze wel wat herformuleren, zodat er geen misverstand meer kan ontstaan over het resultaat: Welk jaartal vind je op je route zonder enige twijfel het meest van allemaal terug op vaste, niet-verplaatsbare dragers?

Ook over vraag 9 kregen we al een paar keer een vraag. Om de mogelijke onduidelijkheid wat weg te nemen, formuleren we de vraag enigszins anders: Mensalt was een belangrijke man voor Grimbergen. Hoeveel keer bevindt zijn naam zich op je route? Als je de naam op je terugroute dus een tweede keer tegenkomt op dezelfde plek als op je heenroute, dan geldt dat maar voor één vindplaats.