Aanpassingen Rotselaar - Tremelo

Routedrukte! Nu de chaos rond Werchter weggeëbd is, hebben we tijd voor een nieuw aandachtspuntje dat ons werd gemeld. Een aandachtige wandelaar meldt ons dat de Pater Damiaanstraat nog verder doorloopt dan waar wij al het einde zagen. De tekst van de route moet dus als volgt worden gelezen (paragraaf 3, regel 3): in plaats van 'Op het einde van de Damiaanstraat sla je rechtsaf.' moet het worden: 'Bij het eerstvolgende T-kruispunt sla je rechtsaf.' Op dat T-kruispunt zie je overigens het monument dat op de foto blz. 62 staat. Kan interessant zijn als herkenningspunt.

Ze heeft wellicht voldoende gepompt in haar bestaan, maar het terrein waarop ze stond, ziet er vandaag helemaal anders uit. Zonder pomp en dus ook geen oplossing meer voor vraag 18. We annuleren de vraag en iedereen krijgt een puntje.

We passen de vraag bij opdracht 32 in Rotselaar - Tremelo als volgt aan: geef het huisnummer van het witte huis dat je links naast deze foto vindt.

Foto 24 in deze zoektocht heeft wat last van extra begroeiing, maar is nog wel duidelijk vindbaar. Wellicht lijdt ook vraag 10 aan dezelfde kwaal, maar dat checken we nog.