Aanpassingen Lissewege

Belangrijk! Routeaanpassing! Op de vierde regel van de routebeschrijving staat er een foutje. We vroegen daar om 'het pad links te nemen tussen nummers 9 en 11'. Uiteraard moet dat zijn: Neem het pad rechts tussen nummers 9 en 11... Even opletten, dus!

Vraag 5 is het slachtoffer geworden van een beeldenstorm. Aan gruzelementen op de grond ligt het antwoord, omdat de algehele renovatie van de woning ingrijpend werd. Puntje voor iedereen!

Vraag 11 ziet er vandaag anders uit. De kunstenaar heeft een nieuwe bloem geplaatst. De vraag blijft wel dezelfde, maar dan op basis van bovenstaand beeld.

Vraag 15 is overschilderd in het wit, maar is nog perfect op te lossen.

Vraag 19 was tijdelijk uit het straatbeeld verdwenen, maar staat er nu terug. Het puntje blijft wel gratis, want als iets een tijdlang niet te vinden is geweest, heeft niet iedereen dezelfde kansen...

Verdwijnende snorren kunnen tot weddenschappen leiden. Hier bezorgt een verdwenen snor jullie een gratis punt. We zijn geschoren met opdracht 30. Niet meer te vinden!

We kregen van verschillende mensen de vraag of opdracht 28 nog wel te vinden was. Ja, dus, zij het dat het aanzicht altijd een beetje kan evolueren in de tijd.

Het paard van opdracht 33 had zijn sokkel verlaten. Het heeft inmiddels een nieuwe sokkel gekregen, maar die verschilt een klein beetje van de vroegere. Edoch, de berichten zijn tegenstrijdig en wisselvallig. Het paard is weg, het wordt gerenoveerd, het is terug te vinden, enz. Kortom: het paard heeft er niet heel de tijd gestaan en dus heeft niet iedereen dezelfde kansen gehad om de vraag te beantwoorden. We gooien de handdoek en annuleren de vraag.

Een van onze bronnen meldt ons dat vraag 34 een ander kleurtje heeft gekregen in het straatbeeld.

Werken bij opdracht 38 kunnen de oplossing wat bemoeilijken, maar de vraag blijft oplosbaar.