De editie 2020

Hoe bestellen?

Wil je graag een boekje thuis toegestuurd krijgen, stuur een mailtje met je gegevens naar events.lunatics@gmail.com.

Wil je de nieuwe doeboekjes van 2022 bestellen, klik dan op de pagina 'Bestellen?' bovenaan!

Ook het wandelzoektochtenboek van 2021 kun je nog altijd bestellen!

In 2020 verscheen ons eerste wandelboekje met tien zoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel.

Aan de hand van tien wandelzoektochten in de regio Leuven - Mechelen - Brussel leer je de streek beter kennen. Traag wandelen en tegelijk foto's zoeken of vragen oplossen: zowel volwassenen als kinderen vinden dat leuk! Elke wandeling is tussen 5 en 9 kilometer lang en vertrekt in het centrum van een deelgemeente. Ontdek de streek op je eigen tempo en controleer de antwoorden die je vond achteraf op deze website!

De wandelingen uit dat boekje zijn nog perfect te doen, zeker met wat ondersteuning van deze website. Je vindt hier de eventueel bijgewerkte route-informatie, de laatste gegevens over de zoekopdrachten en de antwoorden op de tien zoektochten (bij 'oplossingen').  Maar na 30 november 2020 werd die informatie niet meer bijgewerkt. Als daarna nog dingen zijn weggevallen of aangepast, dan vind je dat niet meer op deze website. Daarom zijn de recentste boekjes altijd de leukste, want die informatie wordt altijd bijgewerkt op deze website.

Maar het blijft leuk om de zoektochten te doen. Voor je eigen plezier of als teambuilding met je gezin, je familie, je vriendenkring of je bedrijf. Maak er een leuke activiteit van waar iedereen iets aan heeft.

Veel plezier!