Reacties

We krijgen heel wat fijne en nuttige reacties op ons boekje. Een bloemlezing hieronder, zonder namen te noemen, uiteraard.

"Bedankt voor tof boekje.De eerste met gezin gedaan, die van Muizen Mechelen en slechts 3 antwoorden niet gevonden. Vonden we toch straf aangezien zeker in begin op veel foto's moet worden gelet en wij geen ervaring hadden."

"We hebben al 5 wandelingen gedaan, maar nog geen enkele volledig kunnen oplossen, maar we worden steeds beter in het opmerken van kleine details.Het plezante is wel dat je vaak mensen tegenkomt die ook aan 't zoeken zijn"

"We hebben samen met onze zoon al enkele zoektochten gedaan en het is een ontdekking, zo kort bij ons in de buurt. We genieten ervan en houden van de uitdaging - we bekijken de website, alvast bedankt en zoeken en wandelen rustig verder."

"Wij hebben reeds 3 wandelingen gedaan. Wij waren aangenaam verrast van de prachtige omgeving telkens en de mooie wandelingen."

"Ondertussen al zoektocht Weerde gedaan. Prachtig inééngestoken allemaal!Plezant, vooral als je veel antwoorden vindt 🙂 Een koppel uit Denderwindeke tegengekomen die ook met je boek rondliep. Ze waren dolenthousiast. Proficiat ! want hier steekt waarschijnlijk een hoop werk achter."