Aanpassingen Opwijk

Belangrijk aandachtspunt!! Zoektochten zijn leuk en plezierig. Laat ons dat zo houden, ook voor de bewoners. Wijk nooit af van het openbaar domein, blijf weg van privédomein, gluur niet binnen, gebruik geen verrekijkers, enz. Met andere woorden: respecteer de rust en de privacy van alle bewoners. Je kunt alle opdrachten discreet oplossen vanop het openbaar domein. Maak het ons niet onnodig moeilijk en zorg ervoor dat we ook in de toekomst nog zoektochten kunnen organiseren.

Route-informatie: De gemeente Opwijk heeft enkele tragen wegen verbeterd. Het asfalt is daar vervangen door klinkers. In de wegbeschrijving moet je nu twee keer het woord 'asfalt' lezen als 'klinkers'. En waar we bovenaan op pagina 62 in de eerste regel verwijzen naar knooppunt 702: dat plaatje is op die plaats tijdelijk verdwenen.

Een pientere zoektochter merkt op dat we een puntje zijn vergeten in de vraagstelling bij vraag 8. Daar moet staan "J.VANDOOREN" (met puntje, niet op de i, maar na de j deze keer). Hou er rekening mee, aub.

Bij de omvorming van een asfaltpad naar een klinkerpad is meteen ook opdracht 40 verdwenen. Niet meer naar zoeken dus en een punt voor iedereen!