Bestellen?

Wil je in 2021 op wandelzoektocht trekken? Bestel dan de nieuwe editie van de wandelzoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel. 10 nieuwe routes, in een andere deelgemeente dan in 2020 en natuurlijk met gloednieuwe vragen en foto's. Acht routes lopen opnieuw door dorpen en velden en laten je kennismaken met de mooiste plekjes. Twee routes zijn groene stadsroutes die ook toegankelijk zijn voor rolstoelen.

En vanaf dit jaar is er ook een boek met 10 wandelzoektochten tussen Meerdaal en Zoniën! Zelfde concept: prachtige routes in 10 gemeenten tussen Leuven, Brussel en de taalgrens met telkens 40 vragen en foto's waarop je onderweg het antwoord vindt.

Bestel snel je exemplaar!

Voor één boekje betaal je 20 euro + 4,80 euro leveringskosten. Voor beide boekjes betaal je 40 euro + 4,80 euro leveringskosten.

Geef je bestelling en een leveringsadres door via events.lunatics@gmail.com en maak de betaling over op rekeningnummer BE57 9733 7172 3535 van LunA Tics fv aub!

Klik op de foto hieronder om direct je bestelling te plaatsen!

Liever rechtstreeks aankopen bij een van onze verkooppunten? Klik op de foto hieronder en vind een verkooppunt in je buurt!