Aanpassingen Kortenberg

Belangrijk! Routeverduidelijking! We verduidelijken graag even de route vanaf knooppunt 86, want daar ontstaan blijkbaar misverstanden over.

Vanaf knooppunt 86 ga je in de richting van knooppunt 85. Je volgt een hele tijd een houten pad door het bos. Waar dat houten pad eindigt, kom je tien meter verder op een T-kruispunt van wandelpaden. Daar vind je de foto hierboven en daar ga je naar RECHTS. Tien meter verder volg je de bocht naar links en dan blijf je het pad volgen tot je op een straat komt (waar momenteel werken bezig zijn). Aan de overkant van de straat ligt het voetbalveld. Sla hier linksaf en neem even verderop, net voor de beek, rechts voetweg 76.

Bij foto 36 vroegen we om een huisnummer. Dat blijkt moeilijk of niet te vinden te zijn in het straatbeeld. We zijn dus even tevreden met de naam van het gebouw.

De paardenkop van opdracht 33 heeft zich kennelijk vergaloppeerd. Van zijn oorspronkelijke plek heeft hij een iets rustigere plek, lager bij de grond opgezocht. Zijn broertje staat wel nog op zijn plaats, maar verschilt lichtjes. Dan misschien toch geen tweeling? Maar met een beetje verbeelding is de opdracht nog altijd op te lossen.