Aanpassingen Haacht

OPGELET! De poort tussen het park en het kanaal kreeg opnieuw te maken met vandalisme. Ze blijft dus weer een tijdje dicht. Aanpassing route: volg de route in het park tot aan de poort. Keer dan terug en sla op de straat rechtsaf. Wandel tot bij het kanaal en sla daar rechtsaf tot je bij de achterkant van het park komt en herneem daar de route van de zoektocht. Zodra de route weer normaal kan worden gelopen, brengen we jullie op de hoogte via onze website.

In tegenstelling tot wat de beheerder ons had gemeld en gemaild, is het Engelenburchtpark nu maar open van 9  tot 17 uur en niet tot 19 uur. Hou daar rekening mee, aub. Je loopt door het park bij het begin van de wandeling.

Het konijn van vraag 19 kreeg een andere en hogere omheining. Nu kan het zeker niet meer gaan lopen! De vraag blijft wel behouden.

Het zal wel niet door de aanhoudende zon komen, maar eerder onder impuls van een actieve verfkramp: foto 25 staart je vandaag aan in een andere kleur. Alleen hebben we daar nog geen foto van tot nu toe. Vraag blijft behouden.

Zoektochten zijn niet opgewassen tegen afbraakwerken. Nochtans hadden we daar deze keer ook rekening mee gehouden. Maar niet aan elk gebouw valt te zien dat het binnenkort wordt afgebroken. Voor vraag 27 krijgen jullie alvast het eerste puntje cadeau!

En dat geldt ook voor vraag 28, want jullie weten dat wij al eens twee foto's van hetzelfde gebouw durven nemen. En dan slopen ze dat!!!