Aanpassingen Keerbergen

Routeadvies! De wandelzoektocht van Keerbergen loopt door het zeer natte natuurgebied Broekelei. We adviseren dan ook om deze wandelzoektocht vooral te doen tijdens drogere periodes. In natte periodes staat op sommige delen van de route zoveel water dat je alleen kunt passeren met stevige en waterdichte laarzen. Wacht dus tot het droger wordt!!!

De vlinder van opdracht 29 heeft wellicht door het koude en natte weer al even gefladderd en heeft een ander plekje en een andere achtergrond opgezocht. Jullie vinden hierboven zijn nieuwe plekje. Later maken we daar nog wel een scherpere foto van. Opdracht en oplossing blijven dezelfde.

Routeaanpassingen: men meldt ons dat knooppunten van nummer veranderd zijn en dat knooppuntpalen verplaatst zijn. We checken dat rond het einde van deze maand en zullen de aanpassingen weergeven op onze website. Vermits Keerbergen momenteel ook nog veel te nat is om de zoektocht te doen, raden we sterk aan om te wachten met deze zoektocht tot er meer duidelijkheid is over de route (en tot het droger is).

Belangrijk aandachtspunt!! Zoektochten zijn leuk en plezierig. Laat ons dat zo houden, ook voor de bewoners. Wijk nooit af van het openbaar domein, blijf weg van privédomein, gluur niet binnen, gebruik geen verrekijkers, enz. Met andere woorden: respecteer de rust en de privacy van alle bewoners. Je kunt alle opdrachten discreet oplossen vanop het openbaar domein. Maak het ons niet onnodig moeilijk en zorg ervoor dat we ook in de toekomst nog zoektochten kunnen organiseren.