Aanpassingen Galmaarden

Belangrijk! Route-informatie! Er zijn nog altijd werken aan de gang op een gedeelte van de route, maar de werken zijn 'doorwandelbaar' en hebben geen invloed op de zoekopdrachten.

Op weg naar knooppunt 611 heeft de boer de akker omgeploegd. Je mag de akker gewoon oversteken. Loop een beetje schuin naar rechts in de richting van de tegenoverliggende hoek van het perceel. Het is een openbaar wandeltracé.

Wellicht door de werken is knooppuntenpaal 623 - wellicht tijdelijk - verdwenen. Hou daar rekening mee! Hij had moeten staan op de plek waar de Oulstbergstraat uitloopt op de ... Oulstbergstraat. Volg de Oulstbergstraat daar naar rechts en zo kom je 200 meter verder op de Congobergstraat bij knooppunt 624.

Tussen knooppunten 624 en 60 staat er een extra knooppuntenpaal, maar die staat omgekeerd. Laat je niet van de wijs brengen en vervolg gewoon je route daar! We melden dat binnenkort aan de provincie.

Zolang het nat en drassig blijft, is het routegedeelte tussen knooppunt 611 en knooppunt 612 in de vallei zeer nat en zeer slecht doorwandelbaar. Laarzen zijn daar nuttig, maar je kunt ook wachten en de zoektocht doen op een later moment in een drogere periode.

Belangrijk aandachtspunt!! Zoektochten zijn leuk en plezierig. Laat ons dat zo houden, ook voor de bewoners. Wijk nooit af van het openbaar domein, blijf weg van privédomein, gluur niet binnen, gebruik geen verrekijkers, enz. Met andere woorden: respecteer de rust en de privacy van alle bewoners. Je kunt alle opdrachten discreet oplossen vanop het openbaar domein. Maak het ons niet onnodig moeilijk en zorg ervoor dat we ook in de toekomst nog zoektochten kunnen organiseren.