Aanpassingen Zoutleeuw

Oeps, terechte bedenking van een van onze alerte wandelaars.(Zijn er anderen?) Er zit een fout in de routebeschrijving van Zoutleeuw. Twee eigenlijk. We hebben hier de knooppunten door elkaar gehaald. Waar er staat: "Ongeveer 500 meter na knooppunt 307 kom je op weg naar knooppunt 304 bij een tweede houten brug links van je pad. Neem die brug en volg aan de overkant het pad naar rechts. Je komt zo ook bij knooppunt 304 en je kunt nu weer de wandelknooppunten volgen: 304 - ..."

Het moet zijn:

"Ongeveer 500 meter na knooppunt 308 kom je op weg naar knooppunt 307 bij een tweede houten brug links van je pad. Neem die brug en volg aan de overkant het pad naar rechts. Je komt zo ook bij knooppunt 307 en je kunt nu weer de wandelknooppunten volgen: 304 - ..."

Bovendien mag knooppunt 307 in de tekst niet in het groen staan. Voor wie het begrijpt...

Vraag 25 zorgt voor een lichte commotie in Zoutleeuw. Dat is ook wel fijn, want dat betekent dat het 'leeft' onder onze zoekende wandelaars. Maar misschien toch even verduidelijken: we vragen naar het aantal mogelijke gaatjes waardoor je een gelijkaardige foto zou kunnen maken zonder dat je hoeft rekening te houden met de almaar groeiende beplanting. Dus het aantal gaatjes in de veronderstelling dat er geen begroeiing zou voorstaan. We beseffen dat de vraag voor wat onzekerheid kan zorgen, maar we vinden ze anderzijds te mooi en te origineel om ze nu al weg te laten. Zou de situatie onoverzichtelijk worden, dan komen we hier mogelijk nog op terug. Voorlopig niet dus.