Aanpassingen Zoutleeuw

Oeps, terechte bedenking van een van onze alerte wandelaars.(Zijn er anderen?) Er zit een fout in de routebeschrijving van Zoutleeuw. Twee eigenlijk. We hebben hier de knooppunten door elkaar gehaald. Waar er staat: "Ongeveer 500 meter na knooppunt 307 kom je op weg naar knooppunt 304 bij een tweede houten brug links van je pad. Neem die brug en volg aan de overkant het pad naar rechts. Je komt zo ook bij knooppunt 304 en je kunt nu weer de wandelknooppunten volgen: 304 - ..."

Het moet zijn:

"Ongeveer 500 meter na knooppunt 308 kom je op weg naar knooppunt 307 bij een tweede houten brug links van je pad. Neem die brug en volg aan de overkant het pad naar rechts. Je komt zo ook bij knooppunt 307 en je kunt nu weer de wandelknooppunten volgen: 304 - ..."

Bovendien mag knooppunt 307 in de tekst niet in het groen staan. Voor wie het begrijpt...

En een andere alerte wandelaar stuurde ons een link uit het Belang van Limburg. Daaruit blijkt dat Bistro Het Vinne zijn deuren sluit. Hou er rekening mee, aub!

Vraag 25 blijven we een van onze mooiere vragen vinden voor Zoutleeuw, maar helaas zullen we de opdracht toch moeten annuleren. Iedereen krijgt dit punt, want sinds een paar weken is er een tweede hek geplaatst, waardoor je de opdracht niet meer kunt oplossen zonder op privéterrein te komen. Voor ons was het antwoord 15. Dat mag iedereen nu wel weten, want iedereen krijgt het punt.

Bij vraag 32 kunnen we melden dat ons gehavend zonnetje nog altijd netjes op dezelfde plaats hangt. En dat is niet in de Ridderstraat... We kregen enkele reacties van mensen die buurtbewoners hebben bevraagd en in de Ridderstraat hing blijkbaar zo'n zonnetje dat inmiddels verdwenen is. Dat is niet ons zonnetje. Het onze hangt er nog...